Nieuwsbrief  MAGEIA

De workshop met Alfred was een reuze succes en vormde één van de beste die wij ooit in onze goochelvereniging mochten ontvangen !

Na ruim drie jaar heeft Anneke (Louis Bergmans) de strijd verloren tegen haar ziekte . Zij was een zeer levenslustige persoon die samen met Louis als De Mikado's enorm veel mensen heeft kunnen blij maken .

Anneke bedankt voor al het mooie wat je ons hebt achter gelaten .

De goochelwereld werd opgeschrikt op 10 februari 2023 door het overlijden van Veronique Ross . Het was algemeen bekend dat haar gezondheid haar elke dag fysiek en mentaal bezig hield . Zij heeft alles moedig doorstaan en blijven doorgaan waarvoor zij leefde "Het magic art center" in Bennebroek (Nl) . Na het overlijden van haar man Richard Ross in 2001 heeft zij het werk in het magic art verder gezet . Ontelbare doosjes "Merci" en rode rozen heeft zij uitgedeeld aan vele artiesten die er werkten . Ook onze goochelvereniging Mageia was er twee maal te gast op de Belgische avond . Het MAC was jarenlang het centrale punt waar maandelijks op de maandagavond tal van goochelaars afzakten om hun kunsten te vertonen . Veronique was 70 jaar en werd in intieme kring begraven .